Kontakt

michelle@avkoppla.se

Öppetider

Vardagar 9.00-15.00

Mitt namn är Michelle Mörck och är utbildad Diplomerad Stressterapeut samt erhåller utbildning inom motiverande Samtal (MI). Jag är 46 år och uppvuxen i Skåne samt bott en längre tid i Stockholm. Jag är adopterad från Colombia och kom till Sverige som liten. Har förståelse för hur man lätt kan känna sig stressad till vardags i sitt yrke eller sin livssituation.

Önskar du boka samtal, gå gärna in i bokningsschemat och boka en tid eller om du har några frågor hör av dig via kontaktsidan så återkommer jag till dig.

Bakgrund I min tidigare tjänst vid KTH -Biblioteket hade jag rollen att stötta studenter med läs- och skrivutmaningar genom att tillhandahålla talböcker som ett anpassat lärverktyg. Dessutom var jag ansvarig för ett av KTH:s filialbibliotek och dess studentvärdar, en uppgift jag fann både utmanande och belönande. Utöver min masterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap har jag även en bakgrund som undersköterska, en utbildning jag erhöll under min gymnasietid som givit mig värdefull erfarenhet inom äldreomsorgen och personlig assistans. Min kunskap och förståelse har fördjupats genom direkt arbete med människor.

Välkommen!